fbpx

Apa care îți dă viață!

Noi, la Phoenix Environmental credem că schimbarea vine în timp și că fiecare picătură contribuie la crearea unui viitor mai bun. În misiunea noastră către crearea de contexte de creștere pentru tineri și copii, am plecat de la un drept fundamental – apa; și o nevoie apăsătoare – o planetă mai curată. Suntem inovatori și ne concentrăm eforturile pentru îmbunătățirea calității vieții în România. Știm că fiecare schimbare necesită timp, dar fiecare schimbare trebuie să înceapă de undeva. Am găsit o modalitate de a îmbunătăți viața a milioane de oameni cu un lucru care ar trebui să fie dreptul tuturor: apa curată. „Apa care îți da viata!” este primul nostru proiect prin care ne propunem să desfășurăm campanii de informare legate de importanța apei pentru sănătatea omului și să facilităm accesul la apă potabilă.

În primăvara anului 2021, am inceput un parteneriat cu Elkay, un producător renumit din S.U.A. cu o experiență de 100 de ani, care a reușit cu succes să îmbunătățească accesul la apa potabilă, atât în S.U.A. cât și în alte cinci continente. Am ales acest partener atât pentru calitatea produselor, dar mai ales pentru versatilitatea acestora. Produsele lor, Elkay, se regăsesc în toate domeniile de activitate: școli, aeroporturi, spitale, săli de sport, instituții publice etc., respectă cele mai înalte standarde de calitate, au costuri minime de mentenanță și sunt foarte simplu de utilizat.

Ne propunem, astfel, să punem la dispoziția românilor un produs care poate filtra apa de la robinet și o poate transforma în apă potabilă, facilitând accesul la apă curată tuturor celor din școli, spitale, instituții, săli de sport.

Iar prin utllizarea acestor aparate, promovăm sustenabilitatea și reducem consumul de recipiente de plastic de unică folosință.

De ce avem nevoie de apă curată?

Este important să conștientizăm faptul că, în momentul de față, apa, incluzând și apa îmbuteliată, nu reprezintă o sursă sigură pentru organismul uman. În România și nu numai, în loc să reprezinte o sursă pură de energie pentru corp și minte, aceasta poate fi chiar cauzatoare de…boli.

Produsele Elkay

Stațiile de umplere a sticlelor filtrate de Elkay reduc plumbul și alți contaminanți nocivi, punând apă mai curată și mai sănătoasă la îndemâna tuturor. Această linie de produse inovatoare și premiată ne susține angajamentul de a furniza apă mai curată și un design durabil.

×