fbpx

FAQ

Dacă ai curiozități referitoare la stațiile de alimentare sau la filtrele de apă Elkay, te afli în locul potrivit pentru a afla toate răspunsurile! Nu ezita însă să ne contactezi în cazul în care dorești să discuți și alte aspecte.

Ce fel de filtru este utilizat în stațiile de alimentare a sticlelor?

Filtrul nostru WaterSentry® este un filtru de bloc de carbon cu un prefiltru din polipropilenă care este evaluat la NSF 42 și 53 pentru plumb, clor, gust și miros. Este evaluat la 11.356 litri.

Ce elimină filtrul din apă?

Filtrul WaterSentry® Plus Elkay reduce clorul estetic, gustul, particulele de clasă 1 și plumbul. Filtrul are o capacitate nominală de11.356 litri.

Ce înseamnă luminile pe stația de alimentare a sticlelor? De unde știu dacă apa este sigură de băut?

Luminile LED de pe stația de alimentare a sticlei indică starea filtrului. Verde: Filtrul își face treaba, oferindu-vă o băutură mai curată și mai proaspătă.

Galben: apa este încă filtrată, dar va trebui înlocuită în scurt timp.

Roșu: filtrul a atins 100% din durata sa de utilizare și ar trebui înlocuit cu promptitudine.

Cât de ușor este să schimbi filtrul?

Înlocuirea filtrului este la fel de ușoară ca 1, 2, 3!

Opriți alimentarea cu apă; apoi distribuiți apă pentru a ameliora presiunea (fie prin bule sau prin umplerea sticlei).

Rotiți filtrul uzat în sensul acelor de ceasornic, cu 1/4 de rotație pentru a-l scoate din capul filtrului și aruncați-l. Scoateți capacul roșu din noul filtru.

Introduceți noul filtru în capul de filtru existent și rotiți complet, în sens invers acelor de ceasornic. Asigurați-vă că puteți citi eticheta albastră de pe partea din față a filtrului odată instalat.

Modelele îmbunătățite dispun de recunoașterea filtrului FillSafe ™ care identifică automat când este prezent un nou filtru și actualizează lumina LED înapoi la verde.

De ce să instalez o stație de umplere a sticlelor Elkay?

Stațiile de umplere a sticlelor Elkay ezH2O® oferă utilizatorilor apă potabilă convenabilă, răcoritoare, cu gust excelent, fără a fi nevoie de sticle de plastic de unică folosință. Acestea încurajează obiceiuri sănătoase de hidratare și promovează durabilitatea.

Economisiți bani: costul apei îmbuteliate crește rapid. Stațiile de umplere a sticlelor ezH2O contribuie la reducerea sau eliminarea acestor costuri.

Economisiți timp și resurse prețioase: stațiile de umplere a sticlelor ezH2O asigură apă la cerere, eliminând necesitatea achiziționării și depozitării băuturilor cu un singur serviciu.

Economisiți energie: Modelele cu funcția de refrigerare programabilă pot fi oprite în perioadele în care unitatea nu este utilizată pentru a economisi costurile cu energia. Modelele îmbunătățite vin, de asemenea, cu iluminare LED cu consum redus de energie pentru o atingere eficientă din punct de vedere energetic, care îi ajută pe utilizatori să vadă când sticla este plină.

Salvați mediul: stațiile de umplere a sticlelor ezH2O contribuie la reducerea numărului de sticle de plastic de unică folosință care ajung în depozitele de deșeuri sau ne poluează oceanele.

Exclusivul Green Ticker ™ contorizează numărul de sticle de plastic pe care le salvați de la deșeuri și afișează acest lucru chiar pe unitate.

Unde pot fi instalate stațiile de alimentare cu sticle?

Pretutindeni! Portofoliul nostru complet de stații de umplere a sticlelor înseamnă că suntem siguri că vom avea un model care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Stațiile de alimentare cu sticle ezH2O® ale Elkay sunt ideale pentru multe medii, atât în ​​interior, cât și în exterior, inclusiv educație, comercială, îngrijire a sănătății, cluburi de fitness și ospitalitate și multe altele. Oferim soluții pentru aplicații de montare pe perete, interioare și exterioare și oferim o varietate de modele, cum ar fi eficiente energetic, rezistente la vandal, mecanice, montare pe suprafață și arhitecturale.

Cât durează instalarea unei stații de alimentare?

În medie, durează aproximativ 1-2 ore pentru a finaliza o instalare a stației de apă, folosind instalațiile sanitare existente.

Ce este plumbul? De unde vine?

Timp de secole, plumbul a fost utilizat pe scară largă în sistemele de instalații sanitare care transportă apa. În ciuda modificărilor în codurile de instalații sanitare, ceea ce face ilegală utilizarea țevilor de plumb sau a lipitului, plumbul se găsește în continuare în țevile mai vechi, lipitele și armăturile din alamă din sistemele de instalații sanitare existente. Plumbul este toxic și expunerea continuă poate provoca o varietate de probleme de sănătate, în special la sugari și copii. 

Produsele dvs. reduc plumbul?

Sistemele noastre de filtrare WaterSentry® Plus și WaterSentry VII reduc plumbul pentru a îndeplini cerințele necesare pentru a obține certificarea NSF / ANSI 53, făcând apa mai curată și mai sănătoasă.

Exemplele de produse pentru livrarea apei includ:

  • Stații de alimentare cu sticlă filtrate Elkay.
  • Răcitoare de apă filtrate Elkay.

Filtrele noastre sunt, de asemenea, vândute separat și pot fi montate pe orice stație de umplere a răcitorului de apă, fântână sau sticlă Elkay sau fără marca Elkay existentă, cu kitul de filtrare pentru adaptare rezistent la vandal al Elkay. Kituri sunt disponibile cu și fără un monitor de stare de filtrare și alertă.

Cum își testează filtrele Elkay?

Elkay testează și certifică filtrele noastre conform standardului NSF / ANSI 53. „Standardul 53 NSF / ANSI pentru unitățile de tratare a apei potabile este standardul recunoscut la nivel național pentru evaluarea și certificarea sistemelor de tratare a apei potabile pentru reducerea contaminanților din apa potabilă. Filtrele de apă sunt testate și certificat NSF / ANSI 53 pentru a se asigura că reduc contaminanții, inclusiv plumbul, în conformitate cu cerințele standardului.

Cum se curăță stațiile de apă?

Suprafețe din oțel inoxidabil

Curățare generală: Folosiți un detergent obișnuit, ușor și o cârpă moale. Ștergeți suprafața și prosopul.

Nu trebuie folosiți niciodată bureți din oțel; particulele pot adera la o suprafață din oțel inoxidabil și în cele din urmă vor rugini.

Zgârieturile ușoare sunt normale pentru oțelul inoxidabil. Se vor amesteca în modelul uniform de finisare cu timpul.

Suprafețe polivinilice

Curățare generală: Utilizați un detergent obișnuit, ușor și o cârpă moale. Ștergeți suprafața cu prosopul.

Suprafețe compozite

Curățare generală: Utilizați un burete moale sau o cârpă cu apă sau un produs de curățare cu spumă neabrazivă. Ștergeți suprafața cu prosopul.

Abrazivii ușori, cum ar fi compusul lichid pentru curățarea automobilelor sau pasta de bicarbonat de sodiu, vor elimina zgârieturile și petele simple.

Nu trebuie folosite produse de curățare abrazive dure.

Aplicațiile periodice de ceară pentru automobile sau produse similare vor păstra finisajul ca nou.

Afișaje și senzori electronici

Ștergeți cu o cârpă moale și uscată; preferabil microfibra.

Dacă este necesar, pulverizați ușor cu apă deionizată și ștergeți-l uscat.

×