fbpx

Aparat Elkay ezH2O Basic

LZS8WSS2KWR

Senzor

Activare pe baza de senzor și platforma pentru depozitare recipient.

Stropire minima

Aparatul elibereaza apa intr-un mod in care evita stropirea în jurul dispozitivului si poate fi utilizat si de persoanele cu dizabilitati.

Apă curată

Filtrul de carbon certificat NSF 42 si 53 reduce plumbul, clorul și particulele nocive. Apa rezultată este curată si gustoasă.

Indicator filtru

Indicatorul luminat indica momentul in care filtrul trebuie schimbat pentru a avea siguranta unei ape curate.

Auto protectie

Suprafața acoperită cu ioni de argint oferă protecție antimicrobiană și previne apariția mucegaiului.

Sistem de scurgere

Bazinul include un sistem de scurgere pentru a facilita scurgerea si eliminarea apei stătătoare.

Umplere rapida si flux laminar

Rata de umplere este de 5 LPM

Sistem de răcire

Temperatura apei este menținută între 3-7 grade Celsius.

Green Ticker

Informează utilizatorul despre numărul de sticle individuale (590 ml) salvate prin folosirea recipientelor reutilizabile.

Acest model conține filtru din carbon, are declarație de conformitate cu standardele UE și este destinat pentru spațiile din interior.

Descriere

Aceste unități sunt proiectate pentru a face față zonelor cu trafic intens din școli, universități, spitale, cluburi de sănătate, deoarece are o rată de răcire rapidă de 5,5 litri pe minut. Aceste unități vin, de asemenea, cu două caracteristici uimitoare. În primul rând, afișajul Green Ticker, care ajută utilizatorii să urmărească câte sticle de plastic au fost salvate de la intrarea în depozitele de deșeuri. În al doilea rând, monitorul vizual al filtrului cu LED-uri care avertizează personalul principal și utilizatorii atunci când filtrul trebuie schimbat.

Economisirea spațiului, ușurința accesului și condițiile sanitare sunt priorități pentru aceste stații pentru a asigura activarea senzorilor fără atingere care se încadrează bine într-un design integrat compatibil ADA. Desigur, există și un cronometru automat care oprește unitatea după 20 de secunde de utilizare. Unitățile Elkay au, de asemenea, o imprimare ridicată și un mecanism cu bara de apăsare de înaltă sensibilitate pentru a îndeplini cerințele foarte stricte stabilite de Actul american cu dizabilități, care este standardul de aur al Regatului Unit pentru persoanele cu dizabilități sau persoanele nevăzătoare.

Sănătatea și siguranța clienților noștri reprezintă prioritatea principală a Phoenix G. Environmental și Elkay. Această stație de umplere a sticlelor garantează apă proaspătă, curată și igienică. Componentele din plastic sunt tratate cu protecție antimicrobiană cu ion argintiu, care ajută la rezistența la contaminarea mucegaiului și a mucegaiului. De asemenea, stația de umplere a sticlelor fără mâini face ca această unitate Elkay Covid-19 să fie prietenoasă, astfel încât să putem asigura sănătatea și siguranța utilizatorilor noștri.

Caracteristici
Culoare: gri
Instalare: pe perete
Locul instalării: interior
Dimensiuni: H x W x L = 97.5 x 45.4 x 47.3 cm
Greutate: 32 kg
Opțiunea de răcire: temperatura apei 3 – 7 grade Celsius
Descărcări

Unde se poate amplasa Aparatul Elkay Basic?

Cu toții merităm cea mai sigură, mai pură și cea mai curată apă disponibilă. De aceea, aparatele pentru purificat apa Elkay au fost create pentru a fi amplasate cu ușurință în numeroase locații în care fiecare persoană se află zilnic.

Scoala

Sala Fitness

Sala fitness

Spital

Fabrică/Depozit

Transport public

Hotel

Hotel

×